Dragongrillad fläskytterfilé med sparris, tomater beanaisesås och potatisgratäng

    • 800 g Gourmetmörad Fläskytterfilé
    • 400 g potatisgratäng
    • 1 dl riven västerbottensost
    • 1 bunt sparris
    • 2 st utkärnade och fint skurna tomater
    • 1 kruka dragon, hackad
    • salt och peppar
    • olja
    • 1 burk beanaisesås

Så här gör du

Värm ugnen till 130°C.

Bryn köttet i en panna eller på grillen, gnid in det med dragon, salt och peppar.

Stek färdigt fläskytterfilén i ugnen på 130°C. Låt vila i folie tills servering.

Grädda potatisgratängen med osten på 200°C i 20-25 minuter.

Vänd sparrisen i olja och grilla den på grillen i 3-4 minuter. Vänd in sparrisen med lite av dragonen och tomaterna, salta och peppra.

Till servering: Lägg allt i en form och servera med potatisgratängen och beanaisesås.

Dragongrillad fläskytterfilé med sparris, tomater beanaisesås och potatisgratäng, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Det här inlägget postades i Grilltider, Nyheter, Recept, Start - Nyhet 2. Bokmärk permalänken.

Kommentera