Press Release – Nybergs Deli satsar för framtiden

Familjeföretaget Nybergs Deli storsatsar på tillväxt och rekryterar två toppkrafter för att leda arbetet.

”Vi har satt tydliga tillväxtmål för de kommande åren och vi vill komplettera vår kunskap med spetskompetens för att kunna uppnå vår vision och högt satta mål” säger Niklas Söderlind, barnbarn till grundaren Allan Andersson som äger och driver Nybergs Deli tillsammans med brodern Christer Andersson och kusinen Katarina Hellsén Jarvin.

Nybergs Delis nya styrelseordförande Göran Ydstrand har arbetat för IKEA i 28 år, bland annat som Sverige-chef. Hans första insats var att rekrytera Joakim Inaeus som VD för Nybergs Deli. Joakim har tidigare bl.a. varit VD för Annas pepparkakor i 15 år. Under Joakims ledning etablerades Annas-varumärket på ett flertal marknader och tillverkning etablerades även i Nordamerika vilket resulterade i femdubblad omsättning.

”Våra framgångar bygger på utveckling av bra kvalitetsprodukter till bra priser inom kött. I och med att vi kommer att verka i mat- och proteinbranschen inom en snar framtid så öppnar det upp helt nya möjligheter och nya marknader”, säger Christer Andersson, delägare och fabrikschef. ”Sortimentsutveckling och försäljning kommer att vara grunden för vår tillväxt och Göran och Joakim kommer att tillföra en erfarenhet som är enastående”, säger Christer Andersson.

Fakta

Nybergs Deli

Ägare: Niklas Söderlind, Christer Andersson, Katarina Hellsén Jarvin

Omsättning 2016: 460 miljoner

Tillväxt 2007–2016: 129% (ökning av omsättning)

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera