Julskinka & Helgskinka

God Julskinka

Vår julskinka är alltid en God Julskinka. Här hittar du information om de julskinkor vi tillhandahåller samt tips på griljeringar och vad du kan göra med överbliven julskinka när helgen är över.

Jul- och helgskinka

Ugnsbakning ger en saltare skinka än kokt. Vill man ha den ugnsbakade skinkan mindre salt kan man lägga skinkan i rikligt med kallt vatten i 1-2 timmar före ugnsbakning. Lägg skinkan i ugnsfolie eller en stekpåse. Läs mer

Jul- och helgskinka

Skinkmacka med färskost, chorizo, vårlök och citron

Vet du inte vad du ska göra av helgens matrester?
Varför inte bjuda på en härlig skinkmacka med härlig smak av chorizo och färskost. Läs mer

Skinkmacka med färskost, chorizo, vårlök och citron

Helgskinka med afrikanska kryddor

Smakrik griljering till helgskinka med kryddor influerade av Afrika. Kan med fördel ätas året runt. Läs mer

Helgskinka med afrikanska kryddor

Helgskinka med örtgriljering

En smakrik griljering med färska örter och med smak av apelsin och citron. Passar utmärkt på påskbordet. Läs mer

Helgskinka med örtgriljering

Traditionell julskinka med skånsk senap

Traditionell griljering av julskinka med smak av skånsk senap. Läs mer

Traditionell julskinka med skånsk senap
Sida 1 av 41234