Fläskkött

Gourmetmörad Fläskytterfilé Originalet

Fläskytterfilén är välputsad, har en mör saftig köttsmak och fin struktur. Bryn i smör eller olja och stek sedan färdigt i ugn på 150-175°C i ca 35 minuter. Läs mer

Gourmetmörad Fläskytterfilé Originalet

Gourmetmörad Fläskytterfilé Svensk

Mörad fläskytterfilé svensk Fläskytterfilén är mör och saftig med fin köttstruktur samt väldigt lättlagad. Den är utskuren ur benfri kotlett. Bryn i smör eller olja och stek sedan färdigt i ugn på 175°C i ca 30 minuter tills den uppnår … Läs mer

Gourmetmörad Fläskytterfilé Svensk

Gourmetmörad Fläskytterfilé Dansk

Fläskytterfilén har en mör saftig smak med fin struktur och genuin köttsmak. Bryn i smör eller olja och stek sedan färdigt i ugn på 150-175°C i ca 35 minuter. Läs mer

Gourmetmörad Fläskytterfilé Dansk

Gourmetmörad Fläskmästarbit Svensk

Genom att tänka och stycka på ett nytt sätt, minskar vi spill och tar därmed ett större ansvar för den svenska grisen. Fläskmästarbit är ett av resultaten; en smakrik köttbit som tillagas och har samma användningsområde såsom fläskytterfilén. Läs mer

Gourmetmörad Fläskmästarbit Svensk

Gourmetmörad Stek- & Grillbit Svensk

Genom att tänka och stycka på ett nytt sätt, minskar vi spill och tar därmed ett större ansvar för den svenska grisen. Stek- & Grillbit är ett av resultaten; en smakrik köttbit som tillagas och har samma användningsområde såsom kotlett och karré. Läs mer

Gourmetmörad Stek- & Grillbit Svensk
Sida 1 av 212