Nu söker vi ny medarbetare!

Nybergs Deli söker Medarbetare till produktionen

Arbetsroll
Vi är ett av de ledande företagen inom svensk köttindustri. Verksamheten präglas av
hög kvalitet och höga krav inom hygien. Som medarbetare på företaget kommer du
att arbeta inom produktionen med hantering av högkvalitativa köttprodukter för
dagligvaruhandeln. Du kommer att i första hand hantera fläskkött i en kyld miljö.

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet av industri, lager eller livsmedel. Har du tidigare arbetat
inom charkindustri är det mycket meriterande.
Som person är du samarbetsvillig och har en positiv inställning. Du trivs med att
arbeta i högt tempo och har fingertoppskänsla i din yrkesroll. Tunga lyft förekommer
så det är viktigt att du har god fysik. Vidare är du flexibel då arbetet innebär varierade
arbetstider och du är snabb i fingrarna, arbetsam och har inget emot att hugga i där
det behövs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar
alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Olle Nyberg Chark AB är ett familjeföretag i tredje generationen med anor från 1920-
talet, då Allan Andersson startade sitt första företag i köttbranschen. Idag är det
barnbarnen Christer Andersson, Niklas Söderlind och Katarina Hellsén Jarvin som
driver företaget under varumärket Nybergs Deli. Mycket har ändrats sedan 1920-
talet, inom djurhållningen, livsmedelsbranschen, på våra matbord och på Olle Nyberg
Chark AB. Men det kompromisslösa kvalitetstänkandet lever kvar. Det gör även
känslan och respekten för hantverkskunnandet som krävs för att producera
smaksäkert och matsäkert kött.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsansvarig Lars
Bengtsson på lars.bengtsson@nybergsdeli.se eller 08-505 75 826. Vi tar emot ansökningar
via mail och intervjuer sker löpande. Tjänsten är placerad i Johanneshov.

Publicerat i