Fläskytterfilémedaljonger med äppelbönsalsa

Fläskytterfilémedaljonger med äppelbönsalsa

Ingredienser

600 g Gourmetmörad Fläskytterfilé
1 st aubergine
1 st zucchini
1 bunt vårlök
3 st morötter
2 st palsternackor
1 hg champinjoner
1 st rödlök
200 g savoykål
3 msk olivolja
2 st gröna äpplen
1 burk färdig tomatsalsa
1 dl avrunna svarta bönor
2 msk fint hackad oregano

Så här gör du

Skär köttet i medaljonger. Bryn dem i en panna eller på grillen, gnid in med salt och peppar.

Baka färdigt i ugnen på 130°C i ca 10 minuter, låt vila i folie i 15 minuter innan servering.

Hacka äpplena och blanda med tomatsalsa och bönor.

Hacka alla grönsakerna och vänd i olivolja. Rör ihop och baka dem i ugnen på 175°C i 25 minuter. Rör om då och då.

Vid servering: Lägg upp grönsakerna, toppa med köttet och lägg salsa runt omkring.