Om oss

Bra mat till alla

Nybergs Deli är ett familjeföretag med visionen "Bra mat till alla" för oss innebär det att vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av god och bra mat som alla ska ha råd med och samtidigt hjälpa till att laga enkel och god mat, både till vardags och fest. Vi är ca 80 anställda på Nybergs Deli, fördelade på kontor och flera produktioner i slakthusområdet söder om Stockholm där vi tillverkar förädlade fläskköttsprodukter.

 

Lång historia

Familjeföretaget har anor från 1927, det var då farfar Allan Andersson kom in i branschen, men sedan 1991 drivs företaget, i samma entreprenörs- och kvalitetsanda, av Allans barnbarn Christer Andersson och Niklas Söderlind tillsammans med sin kusin Katarina Hellsén Jarvin. Även om mycket har förändrats och moderniserats genom tiderna så går det kompromisslösa kvalitetstänkandet fortfarande som en röd tråd genom det dagliga arbetet. Det handlar nu som då om att alltid välja de bästa råvarorna och att aldrig kompromissa med kvalitén. Att alltid ha rätt pris, att hitta den godaste kryddningen och att ha rätt medarbetare med den där speciella fingertoppskänslan!

 

 

Kvalitet & lyhördhet

Från det att råvarorna mottagits till färdig produkt, görs rigorösa kvalitetskontroller för att säkerställa och garantera den kvalitet vi eftersträvar och som vi vill märka med vårt namn och varumärke. Att vi sedan fått förtroendet att sätta andras varumärke på våra produkter (EMV), gör oss förstås extra stolta.

Våra produkter är till för konsumenten och på Nybergs Deli arbetar vi aktivt med att vara lyhörda för kundens behov. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och att förbättra våra produkter. Själva förädlingsprocessen är vårt signum och det genomsyrar hela vårt dagliga arbete, allt för den goda och saftiga smakens skull.

Lätt att lyckas

Vår storsäljare Gourmemörade Fläskytterfilén blev en succé när den lanserades 2008 och blev på kort tid den tredje mest sålda köttartikeln i landet och har sedan dess kallats "Orginalet". Den är gourmemörad genom marinering för att bli sådär riktigt mör och god och för att behålla sin saftighet vid tillagning. Den passar utmärkt både till vardags och fest och är en av alla våra goda produkter som gör det enkelt att lyckas i köket.