Om oss

Hem » Om oss

Bra mat till alla

Nybergs Deli är ett familjeföretag med visionen "Bra mat till alla" för oss innebär det att vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av god och bra mat som alla ska ha råd med. Det ska vara gott och enkelt och passa både till vardags och fest. Vi har vår fabrik i Jordbro söder om Stockholm, vi är ca 70 anställda fördelade på kontor och produktion och tillverkar till största delen förädlade fläskköttsprodukter.

Nybergs-1024x557 (3)
Produktion

Lång historia

Familjeföretaget har anor från 1927, det var då Allan Andersson kom in i branschen, idag drivs företaget, i samma entreprenörs- och kvalitetsanda, av Allans barnbarn Christer Andersson, Niklas Söderlind och Katarina Hellsén Jarvin. Även om mycket har förändrats och moderniserats genom tiderna så går  kvalitetstänkandet fortfarande som en röd tråd genom det dagliga arbetet. Det handlar nu som då om att alltid välja de bästa råvarorna och att aldrig kompromissa med kvalitén. Att alltid ha rätt pris, att hitta den godaste kryddningen och att ha rätt medarbetare med den där speciella fingertoppskänslan!

Kvalitet & lyhördhet

Från det att råvarorna mottagits till färdig produkt, görs ordentliga kvalitetskontroller för att säkerställa och garantera den kvalitet vi eftersträvar och som vi vill märka med vårt namn och varumärke. Att vi sedan fått förtroendet att sätta andras varumärke på våra produkter (EMV), gör oss förstås extra stolta.

Våra produkter är till för konsumenten och på Nybergs Deli arbetar vi aktivt med att vara lyhörda för kundens behov. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och att förbättra våra produkter. Själva förädlingsprocessen är vårt signum och det genomsyrar hela vårt dagliga arbete, allt för den goda och saftiga smakens skull.

Vit zon
Fläskytter

Lätt att lyckas

Vår storsäljare Gourmetmörade Fläskytterfilén blev en succé när den lanserades 2008 och blev på kort tid den tredje mest sålda köttartikeln i landet och har sedan dess kallats "Orginalet". Den är gourmetmörad genom marinering för att bli sådär riktigt mör och god och för att behålla sin saftighet vid tillagning. Den passar utmärkt både till vardags och fest och är en av alla våra goda produkter som gör det enkelt att lyckas i köket.

En rundtur i vår fabrik

Så har vi nu äntligen flyttat in i vår helt nybyggda fabrik, som är både större och bättre anpassade för vår verksamhet och våra moderna krav avseende hållbarhet och arbetsmiljö.  Häng med på en rundtur!

Läs mer