Om oss

Med smak för mat

Nybergs deli erbjuder goda, trygga, bekväma och prisvärda köttprodukter. Vår charkuteritillverkning sker i Slakthusområdet i Johanneshov. I fabriken finns ca 70 anställda som till största delen tillverkar förädlade fläskprodukter. Nybergs deli omsatte drygt 460 miljoner kronor 2015. Vi saluför vårt varumärke Nybergs deli, men tillverkar även en betydande del EMV (egna märkesvaror) för de stora detaljhandelskedjorna.

Lång historia och modernt kvalitetstänk

Nybergs Deli är ett familjeföretag. 1927 startade farfar Allan Andersson sitt första företag inom branschen och även om mycket förändrats och moderniserats, går det kompromisslösa kvalitetstänkandet fortfarande som en röd tråd genom det dagliga hantverket. 1991 köpte farfar Allans barn och barnbarn företaget Olle Nybergs Chark och idag är det Allans barnbarn, bröderna Christer Andersson och Niklas Söderlind tillsammans med sin kusin Katarina Hellsén Jarvin, som driver företaget vidare med samma entreprenörs- och kvalitetsanda som farfar Allan. Det handlar nu som då om att alltid välja råvaror av hög kvalité, godaste kryddorna och medarbetare med rätt fingertoppskänsla för tillverkning och hantering, från leverantör och ut till konsument.

Kvalitet, lyhördhet
och konsumentnytta

Från det att råvarorna mottagits till färdig produkt, görs rigorösa kvalitetskontroller för att säkerställa och garantera den kvalitet vi eftersträvar och som vi vill märka med vårt namn och varumärke. Att vi sedan fått förtroendet att sätta andras varumärke på våra produkter (EMV), gör oss förstås extra stolta. På Nybergs Deli arbetar vi aktivt med att lyssna på våra kunders önskemål och att genomföra dessa – allt för största möjliga konsumentnytta. Själva förädlingsprocessen är vårt signum, det genomsyrar hela vårt dagliga arbete, allt för den goda smakens skull. Vi strävar ständigt efter att utveckla och förbättra våra produkter.

Lätt att lyckas

Lätt att Lyckas anspelar på våra Gourmetmörade Fläskytterfiléer samt vår benfria kotlettrad. Köttet är gourmetmörat genom marinering för att bli mört samt behålla sin saftighet vid tillagning och varmhållning vilket underlättar din matlagning. Vi är mäkta stolta över att våra produkter blivit så populära på så kort tid. Vår premiär produkt, Fläskytterfilé, har ökat i popularitet fort och har på mindre än två år klättrat till plats nummer tre i statistiken över allt centralt packat kött i Sverige (Källa: AC Nielsen).