Jobba hos oss

Hem » Om oss » Jobba hos oss

Aktuella tjänster

Medarbetare till livsmedelsproduktion

Vi söker dig som vill arbeta i vår livsmedelsproduktion i Jordbro. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bereda och paketera våra produkter. Du deltar i den dagliga driften på den linjen du placeras på. Du kommer att arbeta med blandningsmaskiner, fyllningsmaskiner och/eller etikett- och datummärkningsmaskiner.

Våra arbetstider ligger både på dag och kväll, dock inte skiftarbete. Måndagar till torsdagar arbetar vi något längre för att gå hem tidigare på fredagar. Möjlighet till övertid vid produktionstoppar.

Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och systematisk. Du tar lätt till dig nya instruktioner, har viljestyrka samtidigt som du är ödmjuk i umgänget med dina arbetskamrater. Du samverkar lätt med andra, både arbetskollegor och ledare/chefer.

Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Alla våra rutiner och instruktioner tillhandahålls på svenska och för att säkerställa vårt kvalitets- och arbetsmiljöarbete är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har grundläggande system- och datavana.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i livsmedelsindustrin samt har truckkort. Då vi önskar en jämnare könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande. För att nå arbetsplatsen underlättar det om du har körkort/bil men det är inget krav.

Vi erbjuder parkeringsplats och friskvårdsbidrag.

Vi är anslutna till Livsmedelsindustrin kollektivavtal mellan Livsmedelsföretagen och Livsmedelsarbetareförbundet.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 10 mars 2023 och tänkt startdatum är i maj månad.
Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av dag eller kvällsarbete.

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till jobb@nybergsdeli.se
Genom att du skickar in en ansökan godkänner du att vi sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen som sedan gallras när processen är klar.

 

Frihet & Ansvar

Vi värnar om en hög grad av delaktighet och frihet samtidigt som vi vill ha medarbetare som tar för sig och tar ansvar för den frihet företaget erbjuder, som vågar ta beslut och tar ansvar för att fattade beslut genomförs.

Ödmjukhet & Viljestyrka

Vi ska agera sunt och ödmjukt i umgänget med varandra, leverantörer och kunder. Vi är samtidigt väldigt ambitiösa och har en fast obändig beslutsamhet att skapa resultat.

Disciplin & Kreativitet

Disciplin handlar om lojaliteten till företaget där egenintressen aldrig står i vägen. Samtidigt vill vi ha ett företag som letar nya vägar och arbetar med ständiga förbättringar.

Mod & Kostnadsmedvetenhet

Vi ska ha mod att satsa på det som är viktigt. Att våga göra sig hörd. Att våga säga nej.

En sund kostnadsmedvetenhet måste genomsyra allt vi gör.

Så här gör du spontanansökan

 Din ansökan skall innehålla uppgifter om vilken tjänst du söker, ett personligt brev, ditt CV samt minst två referenser.

Skicka din ansökan till: jobb@nybergsdeli.se

Eller skriv till
Att: Rekryteringsansvarig Olle Nyberg Chark AB Lillsjövägen 44
SE-136 50 Jordbro

Märk ditt brev med ”Arbetsansökan”