Jobba hos oss

Hem » Om oss » Jobba hos oss

Våra värderingar

Frihet & Ansvar

Vi värnar om en hög grad av delaktighet och frihet samtidigt som vi vill ha medarbetare som tar för sig och tar ansvar för den frihet företaget erbjuder, som vågar ta beslut och tar ansvar för att fattade beslut genomförs.

Ödmjukhet & Viljestyrka

Vi ska agera sunt och ödmjukt i umgänget med varandra, leverantörer och kunder. Vi är samtidigt väldigt ambitiösa och har en fast obändig beslutsamhet att skapa resultat.

Disciplin & Kreativitet

Disciplin handlar om lojaliteten till företaget där egenintressen aldrig står i vägen. Samtidigt vill vi ha ett företag som letar nya vägar och arbetar med ständiga förbättringar.

Mod & Kostnadsmedvetenhet

Vi ska ha mod att satsa på det som är viktigt. Att våga göra sig hörd. Att våga säga nej.

En sund kostnadsmedvetenhet måste genomsyra allt vi gör.

Ekonomiassistent sommarjobb

 

Nybergs Deli söker en Ekonomiassistent för sommarjobb.

Nybergs Deli är ett familjeföretag med visionen "Bra mat till alla" för oss innebär det att vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av god och bra mat som alla ska ha råd med. Det ska vara gott och enkelt och passa både till vardags och fest. Vi har vår fabrik i Jordbro söder om Stockholm, vi är ca 70 anställda fördelade på kontor och produktion och tillverkar till största delen förädlade fläskköttsprodukter.

Vi söker dig en ekonomiassistent som vill arbeta över sommaren. Det här är ett bra tillfälle för dig som studerar ekonomi och vill skaffa dig arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet.

  • Kundfakturering
  • Registrera leverantörsfakturor
  • In- och utbetalningar
  • Bevaka ekonomimejlen

Vem är du?
Vi söker  dig som studerar ekonomi på universitet/högskola och har troligtvis läst något år av dina studier. Har du även tidigare erfarenhet från administrativt arbete eller på ekonomiavdelning är det meriterande. Som person är du strukturerad och noggrann. Du är positiv, prestigelös och du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav.

Vi har behov av din hjälp från mitten av juni och ca. sex veckor framåt på heltid.

Vi arbetar med urval och intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten kontakta Katarina Hellsén Jarvin på tel. 070-190 75 90 eller via mejl katarina.hellsen.jarvin@nybergsdeli.se

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till jobb@nybergsdeli.se

 

 

Så här gör du spontanansökan

 Din ansökan skall innehålla uppgifter om vilken tjänst du söker, ett personligt brev, ditt CV samt minst två referenser.

Skicka din ansökan till: jobb@nybergsdeli.se

Eller skriv till
Att: Rekryteringsansvarig Olle Nyberg Chark AB Lillsjövägen 44
SE-136 50 Jordbro

Märk ditt brev med ”Arbetsansökan”