Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?

Nedan finner du en kortare beskrivning om vår företagskultur.

Våra värderingar

Frihet & Ansvar

Vi värnar om en hög grad av delaktighet och frihet samtidigt som vi vill ha medarbetare som tar för sig och tar ansvar för den frihet företaget erbjuder, som vågar ta beslut och tar ansvar för att fattade beslut genomförs.

Ödmjukhet & Viljestyrka

Vi ska agera sunt och ödmjukt i umgänget med varandra, leverantörer och kunder. Vi är samtidigt väldigt ambitiösa och har en fast obändig beslutsamhet att skapa resultat.

Disciplin & Kreativitet

Disciplin handlar om lojaliteten till företaget där egenintressen aldrig står i vägen. Samtidigt vill vi ha ett företag som letar nya vägar och arbetar med ständiga förbättringar.

Mod & Kostnadsmedvetenhet

Vi ska ha mod att satsa på det som är viktigt. Att våga göra sig hörd. Att våga säga nej.

En sund kostnadsmedvetenhet måste genomsyra allt vi gör.

Aktuella tjänster

Vi söker en Kvalitetschef

Få saker förenar, värmer och inspirerar som riktigt god mat. Att få sitta vid ett välfyllt bord med familjen eller goda vänner och njuta av något hemlagat uppskattas av de flesta! Nybergs Deli är ett av Sveriges ledande köttföretag med en omsättning på drygt 500 miljoner och har en expansiv tillväxt. Den Gourmémörade Fläskytterfilén blev en succé när den lanserades 2008 och blev på kort tid den tredje mest sålda köttartikeln i landet och har sedan dess kallats ”Originalet”.

Vi är ett matälskande familjeföretag med lång historia, erfarenhet och tradition. Vi är marknadsnära och lyhörda och utvecklar hela tiden vårt produktutbud. Nu söker vi en kvalitetschef som vill vara med på vår resa, är det du?

Om rollen

Som kvalitetschef kommer du att arbeta tätt ihop med produktionsledet och rapportera direkt till VD. Du har en självklar plats i ledningsgruppen. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del vara att upprätthålla och utveckla interna rutiner och kvalitets- och miljöledningssystem. Du är ytterst ansvarig för att produkterna är säkra ur ett kvalitets, miljö och hygienperspektiv. Du kommer arbeta självständigt, vara modig och ta beslut likväl som du är en lagspelare, kan se helheten och förstå affären. Du ska hitta lösningar innan andra ser problemet!

Tjänsten är placerad i Johanneshov. Under hösten 2021 flyttar vi in i nya moderna lokaler i södra Stockholm. Du är proaktiv och drivande och kommer ha en viktig roll när vi tar fram vår framtida fabrik.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Ägare av kvalitets- och miljöledningssystem. Vi är sedan 2003 certifierade mot BRC.
  • Driva kvalitets- och miljöfrågor på ledningsnivå.
  • Upprätta och utveckla rutiner gällande kvalitet, miljö och hygien.
  • Kontrollera att allt arbete i produktionen löper enligt rutiner ur ett kvalitets, miljö och hygienperspektiv.
  • Inspirera, entusiasmera och utbilda produktionspersonal gällande kvalitet, miljö och hygien.
  • Uppföljning av interna revisioner och korrigerande åtgärder.
  • Utföra riskbedömningar och provtagningar.
  • Konsument och kundreklamationer.
  • Övervakning och identifiering av livsmedel- och miljölagstiftning samt branschkrav.
  • Samverka med berörda kollegor i hållbarhetsfrågor.

Om dig

Du har relevant utbildning/erfarenhet inom kvalitet och/eller livsmedel samt arbetat med kvalitetsfrågor i flera år. Meriterande om du är väl insatt i BRC. Vi kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet och andra administrativa verktyg och program. Du är van att arbeta i projektform, gärna som projektledare.

Du präglas av noggrannhet, ordning och reda. Du är prestigelös, ser vad som behöver göras samtidigt som du har skinn på näsan och vågar säga ifrån. Du är van att arbeta i rätt tempo och kan hålla deadlines.

Du är förtroendeingivande med en stor integritet. Du är resultatinriktad, driven och har förmågan att utveckla nya arbetssätt på ett innovativt sätt. Vi ser även att du är en initiativrik person som har lätt för att prioritera, fokusera på lösningar och möjligheter.

Om företaget

Nybergs Deli är ett familjeföretag med visionen ”Bra mat till alla” som för oss innebär att vi erbjuder ett noggrant utvalt och varierat sortiment av god och bra mat som alla har råd med.

Vi är ca 80 anställda på Nybergs Deli, fördelade på kontor och flera produktioner. Familjeföretaget har anor från 1927 då farfar Allan Andersson kom till stan. Företaget drivs sedan 1991, i samma entreprenörs- och kvalitetsanda av Allans barnbarn. Även om mycket har förändrats och moderniserats genom tiderna så går det kompromisslösa kvalitetstänkandet fortfarande som en röd tråd genom det dagliga arbetet.

Du kan läsa mer om oss på www.nybergsdeli.se

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 23 november 2020. Urval påbörjas omgående då tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Så här gör du spontanansökan

Din ansökan skall innehålla uppgifter om vilken tjänst du söker, ett personligt brev, ditt CV samt minst två referenser.

Skicka din ansökan till: jobb@nybergsdeli.se

Eller skriv till
Att: Rekryteringsansvarig Olle Nyberg Chark AB Styckmästargatan 7
SE-121 62 Johanneshov

Märk ditt brev med ”Arbetsansökan”