Jobba hos oss

Hem » Om oss » Jobba hos oss

Aktuella tjänster

Vi söker en HR-ansvarig

 

Rollen är av både operativ och strategisk karaktär. Du kommer självständigt att driva HR-funktionen och ansvarar för att utveckla rutiner och policys samt att implementera dessa i organisationen. Du kommer också att agera stöd till chefer och arbetsledare i alla HR-relaterade frågor. I detta arbete ingår att vara sakkunnig inom kollektivavtal, lön och arbetsrätt. Du kommer att kvalitetssäkra och bearbeta viktiga områden såsom kulturfrågan, arbetsmiljö, rekryteringsprocessen samt kompetens- och ledarskapsutveckling. Du blir en viktig medlem i deras ledningsgrupp och du rapporterar direkt till deras VD, Joakim Inaeus.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utpräglad fingertoppskänsla i din yrkesroll. Du gillar att planera, organisera, tycker om att förädla processer och att leverera resultat. Du är en trygg person som trivs i att jobba självständigt och har lätt att metodiskt ta dig an nya problem. Du är samtidigt duktig på att bygga relationer och har samtidigt en god kommunikativ förmåga där du är tydlig i ditt sätt att uttrycka dig.

  • Har 3 års arbetslivserfarenhet från en likartad roll på både operativ och strategisk nivå, exempelvis som HRBP och/eller HR-ansvarig
  • Har mycket goda kunskaper inom arbetsrätt, trygg inom fackliga förhandlingar och inom kollektivavtal – främst mot arbetarsidan
  • Mycket goda kunskaper inom lön från ax till limpa, meriterande med kunskap i Flex
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande område
  • Meriterande med goda kunskaper inom rekrytering

Om företaget 

Nybergs Deli är ett familjeföretag i tredje generationen med anor från 1920-talet, då Allan Andersson startade sitt första företag i köttbranschen. Idag är det barnbarnen Christer Andersson, Niklas Söderlind och Katarina Hellsén Jarvin som driver företaget . Mycket har ändrats sedan 1920-talet, inom djurhållningen, livsmedelsbranschen, på våra matbord och på Nybergs Deli, men det kompromisslösa kvalitetstänkandet lever kvar. Det gör även känslan och respekten för hantverkskunnandet som krävs för att producera smaksäkert och matsäkert kött.

 

Ansökan

Rekrytering sker via Wise, vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker via länken nedan eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor.

https://www.wise.se/lediga-jobb/20944-hr-ansvarig-till-nybergs-deli/

 

 

Produktionspersonal

 

Nu söker vi visstidsanställda från april/maj till och med augusti/september 2022. Då vi utökar vår produktion med nya produkter under Q4-22 och Q1-23 finns stor chans för fortsatt anställning vid ömsesidigt intresse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bereda och paketera våra produkter. Du deltar i den dagliga driften på den linjen du placeras på. Du kommer att arbeta med blandningsmaskiner, fyllningsmaskiner och/eller etikett- och datummärkningsmaskiner.

Våra arbetstider ligger både på dag och kväll, dock inte skiftarbete. Måndagar till torsdagar arbetar vi något längre för att gå hem tidigare på fredagar. Möjlighet till övertid vid produktionstoppar.

Vi söker dig som arbetar noggrant och systematiskt. Du tar lätt till dig nya instruktioner, har viljestyrka samtidigt som du är ödmjuk i umgänget med dina arbetskamrater. Du samverkar lätt med andra, både arbetskollegor och ledare/chefer.

Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Alla våra rutiner och instruktioner tillhålla hands på svenska och för att säkerställa vårt kvalitets och arbetsmiljöarbete är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har grundläggande system- och datavana.

Meriterande om du tidigare arbetat i livsmedelsindustrin samt har truckkort. Då vi önskar en jämnare könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande. För att nå arbetsplatsen underlättar det att du har körkort/bil men är inget krav.

Är du studerande finns möjlighet att arbeta under sommarlovet samt kvällar och helger före/efter sommaren.

Vi är anslutna till Livsmedelsindustrin kollektivavtal mellan Livsmedelsföretagen och Livsmedelsarbetareförbundet.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ange om du är intresserad av dag eller kvällsarbete samt mellan vilken period du skulle vara tillgänglig.

Maila din ansökan till jobb@nybergsdeli.se 

 

Våra värderingar

Frihet & Ansvar

Vi värnar om en hög grad av delaktighet och frihet samtidigt som vi vill ha medarbetare som tar för sig och tar ansvar för den frihet företaget erbjuder, som vågar ta beslut och tar ansvar för att fattade beslut genomförs.

Ödmjukhet & Viljestyrka

Vi ska agera sunt och ödmjukt i umgänget med varandra, leverantörer och kunder. Vi är samtidigt väldigt ambitiösa och har en fast obändig beslutsamhet att skapa resultat.

Disciplin & Kreativitet

Disciplin handlar om lojaliteten till företaget där egenintressen aldrig står i vägen. Samtidigt vill vi ha ett företag som letar nya vägar och arbetar med ständiga förbättringar.

Mod & Kostnadsmedvetenhet

Vi ska ha mod att satsa på det som är viktigt. Att våga göra sig hörd. Att våga säga nej.

En sund kostnadsmedvetenhet måste genomsyra allt vi gör.

Så här gör du spontanansökan

Din ansökan skall innehålla uppgifter om vilken tjänst du söker, ett personligt brev, ditt CV samt minst två referenser.

Skicka din ansökan till: jobb@nybergsdeli.se

Eller skriv till
Att: Rekryteringsansvarig Olle Nyberg Chark AB Lillsjövägen 44
SE-136 50 Jordbro

Märk ditt brev med ”Arbetsansökan”