Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?

Nedan finner du en kortare beskrivning om vår företagskultur.

Våra värderingar

Frihet & Ansvar

Vi värnar om en hög grad av delaktighet och frihet samtidigt som vi vill ha medarbetare som tar för sig och tar ansvar för den frihet företaget erbjuder, som vågar ta beslut och tar ansvar för att fattade beslut genomförs.

Ödmjukhet & Viljestyrka

Vi ska agera sunt och ödmjukt i umgänget med varandra, leverantörer och kunder. Vi är samtidigt väldigt ambitiösa och har en fast obändig beslutsamhet att skapa resultat.

Disciplin & Kreativitet

Disciplin handlar om lojaliteten till företaget där egenintressen aldrig står i vägen. Samtidigt vill vi ha ett företag som letar nya vägar och arbetar med ständiga förbättringar.

Mod & Kostnadsmedvetenhet

Vi ska ha mod att satsa på det som är viktigt. Att våga göra sig hörd. Att våga säga nej.

En sund kostnadsmedvetenhet måste genomsyra allt vi gör.

Aktuella tjänster

Kvalitets- och hållbarhetschef till Nybergs Deli

Få saker förenar, värmer och inspirerar som riktigt god mat. Att få sitta vid ett välfyllt bord med familjen eller goda vänner och njuta av något hemlagat – till vardags eller fest, är nog det bästa som finns. I alla fall om du frågar oss på Nybergs Deli. Vi är ett matälskande familjeföretag med lång historia, erfarenhet och tradition.

Nybergs Deli är Sveriges 5:e största köttföretag med en omsättning på drygt 500 miljoner. Vår storsäljare Gourmemörade Fläskytterfilén blev en succé när den lanserades 2008 och blev på kort tid den tredje mest sålda köttartikeln i landet och har sedan dess kallats Orginalet!

Vi vill också hjälpa till att stimulera till en mer varierad kost, så 2018 lanserades vårt vegetariska sortiment – Favvobollar och Favvoburgare, gjorda på vete och soja. Med våra goda bollar och burgare lagar du snabbt en fantastisk måltid som också är snäll mot naturen!

Nu söker vi en Kvalitets- och hållbarhetschef som vill vara med på vår resa.

Rollen

Som Kvalitets- och hållbarhetschef kommer du att arbeta tätt ihop med produktionsledet och rapportera direkt till vår VD. Du har en självklar plats i vår ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del vara att upprätthålla och utveckla våra interna rutiner och vårt kvalitets- och miljöledningssystem. Du är ytterst ansvarig för att våra produkter är säkra ur ett kvalitets, miljö och hygienperspektiv.

Du kommer arbeta självständigt, vara modig och ta beslut likväl som du är en lagspelare, kan se helheten och förstå affären. Du ska hitta lösningar före andra ser problemet.

Tjänsten är placerad i Johanneshov. Under hösten 2021 kommer vi att flytta ifrån Slakthusområdet och in i nybyggda i Jordbro. Du kommer ha en viktig roll när vi tar fram vår framtida fabrik.

Arbetsuppgifter

  • Ägare av kvalitets- och miljöledningssystem. Vi är sedan 2003 certifierade mot BRC.
  • Driva kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor på ledningsnivå.
  • Upprätta och utveckla rutiner gällande kvalitet, miljö och hygien.
  • Kontrollera att allt arbete i produktionen löper enligt rutiner ur ett kvalitets, miljö och hygienperspektiv.
  • Inspirera, entusiasmera och utbilda produktionspersonal gällande kvalitet, miljö och hygien.
  • Uppföljning av interna revisioner och korrigerande åtgärder.
  • Utföra riskbedömningar och provtagningar
  • Konsument och kundreklamationer
  • Övervakning och identifiering av livsmedel- och miljölagstiftning samt branschkrav.

Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant utbildning/erfarenhet inom kvalitet och/eller livsmedel samt att du har arbetat med kvalitet och hållbarhet i minst fem år. Meriterande om du är väl insatt i BRC. Vi kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet och andra administrativa verktyg och program. Du är van att arbeta i projektform, gärna som projektledare.

Personliga egenskaper

Din personlighet präglas av noggrannhet, ordning och reda. Du är prestigelös, ser vad som behöver göras samtidigt som du har skinn på näsan och vågar säga ifrån. Du är van att arbeta i rätt tempo och kan hålla deadlines.

Du är förtroendeingivande med en stor integritet. Du är resultatinriktad, driven och har förmågan att utveckla nya arbetssätt på ett innovativt sätt. Vi ser även att du är en initiativrik person som har lätt för att prioritera, fokusera på lösningar och möjligheter.

Tycker du om att arbeta i ett varmt och familjärt företag samtidigt som du brinner för mat? Då kommer vi att trivas ihop. Varmt välkommen med din ansökan.

Om företaget

Nybergs Deli är ett familjeföretag med visionen ”Bra mat till alla”, för oss innebär det att vi erbjuder ett noggrant utvalt och varierat sortiment av god och bra mat som alla ska ha råd med.

Vi är ca 80 anställda på Nybergs Deli, fördelade på kontor och flera produktioner i slakthusområdet söder om Stockholm. Under hösten 2021 flyttar vi till nybyggda lokaler i Jordbro. Vi tillverkar till största delen förädlade köttprodukter men här har vi även vår vego fabrik där vi tillverkar våra vegetariska produkter.

Familjeföretaget har anor från 1927 då farfar Allan Andersson kom till stan. Företaget drivs sedan 1991, i samma entreprenörs- och kvalitetsanda, av Allans barnbarn Christer Andersson och Niklas Söderlind tillsammans med sin kusin Katarina Hellsén Jarvin. Även om mycket har förändrats och moderniserats genom tiderna så går det kompromisslösa kvalitetstänkandet fortfarande som en röd tråd genom det dagliga arbetet.

Du kan läsa mer om oss på www.nybergsdeli.se

Ansökan

Ansökan med personligt brev samt CV skickar du senast 2020-04-15 till  jobb@nybergsdeli.se . Märk din ansökan Kvalitets- och hållbarhetschef.

Vänta inte med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi undanbeder oss kontakt från rekrytering och bemanningsföretag.

Så här gör du spontanansökan

Din ansökan skall innehålla uppgifter om vilken tjänst du söker, ett personligt brev, ditt CV samt minst två referenser.

Skicka din ansökan till: jobb@nybergsdeli.se

Eller skriv till
Att: Rekryteringsansvarig Olle Nyberg Chark AB Styckmästargatan 7
SE-121 62 Johanneshov

Märk ditt brev med ”Arbetsansökan”