Fläskytterfilé med rostade rotsaker, broccoli och olivolja

Fläskytterfilé med rostade rotsaker, broccoli och olivolja

Ingredienser

600 g Gourmetmörad Fläskytterfilé
salt & peppar
1 st aubergine
1 st zucchini
1 bunt vårlök
2 st morötter
2 st palsternackor
1 broccoli
1 st rödlök
3 st vitlöksklyftor
1 msk timjan
olivolja
citronsaft

Så här gör du
Bryn köttet i en panna eller på grillen, salta och peppra.
Baka färdigt i ugnen på 130°C i 25-30 minuter, låt vila i folie 15 minuter innan servering.

Skär alla grönsaker i fina bitar och bryn dem i en grillpanna eller på grillen.
Lägg i en ugnsfast form och ringla över olivolja, pressad vitlök, salt, peppar och timjan.
Baka grönsakerna i ugnen på 175°C i 30 minuter

Vid servering: Skär köttet i skivor och lägg på rotsakerna. Strö över lite extra salt och ringla lite olivolja och citronsaft över.