Fläskytterfilé recept

Fläskytterfile är en fantastisk produkt som går att variera något oändligt. Bryn fläskytterfilen runtom i stekpannan och låt den gå färdigt i ugnen, stek den i skivor eller lägg den på grillen. Servera med dina favorittillbehör, enklare kan det nästan inte bli.
Den passar även utmärkt i en höstig gryta eller i en god pasta och den har en given plats på buffébordet. Den passar lika bra till vardags som till fest och är alltid lika uppskattad.
När vi år 2008 lanserade vår gourmetmörade fläskytterfile blev den snabbt en succé och har sedan dess kallats Originalet. Vår fläskytterfile håller högsta kvalitet och är gourmetmörad genom marinering för att bli sådär riktigt mör och god och för att behålla sin saftighet vid tillagning.
Här hittar du massor av inspiration samt goda och enkla fläskytterfilerecept för alla tillfällen. Vi tycker  det ska vara enkelt att lyckas i köket!

Hos Nybergs Deli hittar du massor av inspiration samt goda och enkla recept för alla tillfällen, passar lika bra till vardags som till fest. Du tillagar enklast din fläskytterfilén genom att bryna den runt om så den får en fin färg och låt sedan gå klart i ugnen på 175° och en innertemp på 72°, använd köttermometer. Du kan också skära den i skivor och steka eller med fördel lägga på grillen. Servera med ditt favorit tillbehör. Låt det smaka!