Fläskytterfilé med krämig pasta, bladspenat och soltorkade tomater

Fläskytterfilé med krämig pasta, bladspenat och soltorkade tomater

Ingredienser

600 g Gourmetmörad Fläskytterfilé
300 g färsk pasta
160 g färsk bladspenat
2 st vitlöksklyftor
1 rödlök
8 soltorkade tomater
2 1/2 dl mellangrädde
salt och peppar
smör
färsk persilja

Tips! vill du ha lite krämigare sås, red den med lite Maizena.

Så här gör du
Strimla Fläskytterfilén och bryn i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Skär under tiden de soltorkade tomaterna i strimlor, hacka vitlöken fint och skär rödlöken i smala halvmånar. Skölj spenaten.

Rör ner lök, vitlök och sol-torkade tomater bland köttet och fräs någon minut. Slå på grädden och låt puttra ca 5 minuter. Koka pastan. Lägg i spenaten och blanda. Klipp lite färsk persilja över såsen och servera till pastan.