Fylld italiensk fläskytterfilé

Fylld italiensk fläskytterfilé

Recept för 6 pers.

Ingerdienser:

1 Gourmetmörad Fläskytterfilé

1 frp Crème Bonjour med soltorkad-tomat smak

1 dl soltorkade tomater

1 bit fetaost, 150 g

1 kruka basilika

1 pkt bacon

Salt & peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Snitta upp fläskytterfilén så den blir platt. Smula fetaosten och blanda ihop denna med färskosten och bred på köttet. Skär soltorkade tomterna i strimlor och strö dom över köttet tillsammans med basilikan. Krydda med lite salt och peppar. Rulla ihop till en rulle från långsidan. Täck rullen med bacon och bind med snören.

Sätt in i ugnen i ca 1 timme eller tills köttet är genomstekt.

Skär rullen i skivor, servera med valfri potatis.

Smaklig måltid!