Fetaostpasta med fläskytterfilé, paprika och oliver

Recept för 2-3 pers.
Ingredienser:
400 g valfri pasta
1 förpackning strimlad fläskytterfilé 350g eller 1 bit på ca 400g
1 msk rapsolja
150 g grillad paprika på burk
2 vitlöksklyftor
1 konservburk körsbärstomater 400g
1 dl vitt matlagningsvin eller torrt vitt vin
1 dl urkärnade svarta oliver, gärna Kalamata oliver
150 g fetaost
1 kruka basilika
Salt och peppar efter smak
Gör så här:
Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet. Häll av vattnet i ett durkslag.
Stek köttet på hög värme tills det fått fin färg, lägg åt sidan. Fräs vitlöken i oljan, tillsätt tomaterna och vinet, låt koka ihop 4-5 min.
Blanda i köttet, paprika och oliver, späd med lite pastavatten. Tillsätt den nykokta pastan och blanda runt.
Lägg upp och smula över fetaosten, avsluta med att strö över basilika.