Filmer recept

Ibland kan det vara skönare att se med egna ögon hur du ska laga fläskytterfilé än att läsa dig genom ett recept. Att se en film i bra format framför dig tillåter dig att laga mat steg för steg och dessutom så är ju en film så inspirerande! Här på Nybergs Deli har vi samlat de bästa recepten på smaskig fläskytterfilé i olika varianter – på film. 

Rörlig bild blandat med skrivna recept

Nedanför samtliga filmer har vi också lagt upp receptet. På det viset kan du följa varje moment och även instruktionerna samtidigt som inget blir rörigt eftersom du kan följa alla steg på filmen. Filmerna kommer även med enkla förklaringar så du direkt kan se hur du ska göra för att allt ska bli rätt. 

Goda recept till alla tillfällen

Under filmer och recept kan du glädjas åt att göra alla möjliga goda luncher och middagar baserade på fläskytterfilé. Fläskytterfilé är en otroligt bra produkt som passar lika bra till vardags som till fest och med det fördelaktiga priset behöver du inte slänga ut stora summor för att äta gott. 

  • Stroganoff. Prova stroganoff med fläskytterfilé till hela familjen en vardagskväll. Alla kommer garanterat att älska den här rätten som dessutom blir världens bästa matlåda dagen därpå.
  • Pestopasta. Prova en lite lyxigare och smakrikare pestopasta genom att ha i strimlad fläskytterfilé. Perfekt till lunchen eller till helgen.
  • Helstekt fläskytterfilé. En rätt som fungerar perfekt för att bjuda gäster eller kanske svärmor på. Den saftiga filén kommer att smälta i munnen. Kolla gärna recept på våra smårätter så blir din middag komplett!
  • Gryta. Grytor med fläskytterfilé är helt underbart att äta. Att laga till dig själv eller till kompisgänget som kommer på besök.

Detta och många fler recept i filmformat hittar du här hos oss på Nybergs Deli. Välj din favorit eller växla mellan olika recept olika dagar och veckor för en flexibel matsedel.

Så gör du den bästa ytterfilén

Hos Nybergs Deli hittar du massor av inspiration samt goda och enkla recept för alla tillfällen, passar lika bra till vardags som till fest. Du tillagar enklast din fläskytterfilé genom att bryna den runt om så den får en fin färg och låt sedan gå klart i ugnen på 175° och en innertemp på 72°, använd köttermometer. Du kan också skära den i skivor och steka eller med fördel lägga på grillen. Servera med ditt favorittillbehör. Låt det smaka!